Arrangementer

Glæd dine medarbejdere, familie eller venner med oplevelser på
Restaurant PASFALL.
Følg med her på siden for kommende arrangementer.

Fredag d. 2. marts 2018 kl. 19.00

Pasfall & Hansens Klassiske aften

Vi savner lidt den underholdende tid, hvor fadservering, sølvbakker med lækkerier mellem retterne og ikke at glemme den skønne musik over de sprudlende desserter var højdepunkter til arrangementer og selskaber.

Vi bringer, i samarbejde med Formel 1 kommentator og tidligere tjener Jens Hansen, dig tilbage til en tidslomme, vi faktisk ikke gør så meget i hos Pasfall. Og vi glæder os helt vildt til, at byde Jer velkommen til en masse klassikere med sjov underholdning og Thomas Pasfalls lækre retter på fad

Den klassiske aften indeholder:
Velkomst drink
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert
Vinmenu
Kaffe/The med avec og sødt
Underholdning Engagement og fortællelyst er hans varemærke når Jens Hansen kommenterer Formel 1 i selskab med enten John Nielsen eller Tom Kristensen. Han er uddannet journalist og til daglig pressechef i Danish Crown, men 20 weekender om året er det motorsportens kongeklasse der tager alt hans tid. Siden det første løb i marts 2009 har han kommenteret samtlige 154 kørte Formel 1-løb for TV3+. Hør ham fortælle om sine oplevelser med Formel 1 og anden motorsport gennem de sidste 20 år.

Kr. 898,-
Langfredag d. 30. marts kl.13-16

PASFALL Langbordsmiddag

Vi gentager successen fra påsken 2017
Tag familie og venner med til langbordsmiddag, Langfredag hos PASFALL, hvor vi byder på fynske lækre råvarer, påskeklassikere og god atmosfære i Taffelanden på 1.sal.
Arrangementet er All Inclusive, som består af:
Buffet, vin, vand, øl, kaffe/the fra kl. 13-16.
Snaps kan tilkøbes.
Buffeten indeholder bl.a. påskeklassikere som hvide sild, Thomas Pasfalls "Stegte Fynboer" og grillet lammekølle. Herudover vil I blive budt på tarteletter, ostebord, æblekage og meget andet.

Kr. 495,- Børn u.12 år kr. 295,-
Fredag d. 20. april kl. 19.00

Pasfall Signature, Bourgogne & fransk-fynsk køkken

Thomas Pasfall har sine rødder på Fyn men hjertet i det franske. Pasfall og team byder velkommen til en aften fyldt med Thomas' yndlings vine fra bourgogne sat til alle hans signaturer retter med lidt extra forkælelse fra det fransk-fynske køkken.
Denne aften er intim, tæt på og hel særlig så der er begrænset antal pladser.

Champagne & Snacks
Pasfalls Østers
Pasfall Caviar
Pasfall Hummer
Pasfall Torsk og rygeost fra Fyn
Pasfall Foie Gras med fynsk forår
Pasfalls Krogmodnede kalv
Pasfalls oste bord
Pasfalls brunsviger

Vinmenu
Kaffe/The petit Four
Hele aftenens fornøjelser

Kr. 2295,-
Fredag d.25.maj kl.19.00

Fisk, Skaldyr, Klassikere & Champagne

Traditionen tro byder vi sommeren velkommen til Champagne arrangement med masser af skønne bobler, retter med fisk, skalddyr & Pasfall klassikere. Vi håber på solen luner os i maj, så vi kan nyde velkomstboblerne på vores tagterrasse med udsigt over byen.
Efter perlende middag i Taffelanden, tager vores husband os tilbage i en fantastisk, musikalsk tidslomme under kaffen. Der er selvfølgelig mulighed for en svingom.
Menuen er nøje tilvalgt til de forskellige champagnehuse

Kr. 1495,-

Information & bestilling

"Det med småt"

Bekræftelsen er bindende til og med to uger før arrangementets afholdelse. Man skal forvente at arrangementerne vil blive afholdt ved 8-mands borde.

Betaling

Ved de fleste arrangementer afregnes der på selve aftenen til tjeneren. Ved betaling med creditcards trækkes automatisk et gebyr.

Depositum kr. 500,- pr. person modtages ved tilmelding til arrangementer.
Depositum fratrækkes den endelige afregning og tilbagebetales ved rettidig afbestilling

Op til 4 uger før arrangement: Tilbagebetaling 100% af depositum.

Mindre end 4 uger og frem til 2 dage før arrangementet:

Depositum tilbagebetales ikke.

Udeblivelse eller mindre end 36 timer før: Det fulde beløb for arrangementet vil blive opkrævet.

Scroll to Top