Arrangementer

Glæd dine medarbejdere, familie eller venner med oplevelser på
Restaurant PASFALL.
Følg med her på siden for kommende arrangementer.

Fredag den 30. juni kl. 19.00
PASFALL Taffeland

Champagne- & Skaldyrsfestival

Thomas Pasfall vil servere de mest skønne skaldyr & fisk fra de fynske farvande. Denne aften vil der blandt andet være østers, jomfruhummer, torsk og meget mere godt fra havet. Aftenen igennem bliver der skænket op med de bedste bobler fra Champagnehuset Deutz. Dette er en aften ud over det sædvanlige, som afsluttes med kaffe/the og en sving-om til vores vidunderlige Jazz-band.

Kr. 1.495,-
Fredag den 1. september kl. 19.00
PASFALL Taffeland

PASFALL & Venner

Igen holder vi en fantastisk aften, hvor vine og gastronomi med masser af humor, skæg og ballade går op i en højere enhed. Aftenen vil starte med skøn boblende champagne og snacks. Derefter vil Thomas Pasfall med sine venner kreere en eksklusiv menu. Den skægge aften afsluttes med kaffe/the & sødt.

Kr. 1.295,-
Fredag den 3. november kl. 19.00
PASFALL Taffeland

Vildt Aften med Sigurd Müller Vinhandel

Skøn aften hvor, Vildt sæsonen hyldes af Thomas Pasfall, som denne aften vil servere en menu, med fjerkræ, råvildt & hans passion, Foie Gras de Canard. Til denne udsøgte menu, bliver det bedste fra Ib’s kælder skænket. Aftenen sluttes af med kaffe/the & søde Petits Fours.

Kr. 1.395,-
Fredag den 1. december kl. 19.00 -01.00

Julefrokost

Tilmeld Jer allerede nu Odenses hyggeligste julefrokost, hvor der diskes op med den lækreste klassiske julemad, inden DJ'en spiller op med 80'er musik, så man kan få sig en "sving om" med dejlige kollegaer & venner.
Natmad er cremet kartoffel - porresuppe med sprøde pancetta.
Musik fra kl. 21.00-00.30 Natmad kl. 00.30

Kr. 695,-

Information & bestilling

"Det med småt"

Bekræftelsen er bindende til og med to uger før arrangementets afholdelse. Ved udeblivelse vil man få tilsendt en regning på det halve af arrangementets beløb. Man skal forvente at arrangementerne vil blive afholdt ved 8-mands borde.

Betaling

Ved de fleste arrangementer afregnes der på selve aftenen til tjeneren. Ved betaling med creditcards trækkes automatisk et gebyr.

Scroll to Top