Arrangementer

Glæd dine medarbejdere, familie eller venner med oplevelser på
Restaurant PASFALL.
Følg med her på siden for kommende arrangementer.

Lørdag d. 14. september 2019 kl. 18.00

Nomineringsmiddag - Årets Restaurant!

Den Danske Spiseguide har i år nomineret restaurant Pasfall & team i flere kategorier - bl.a. Årets Restaurantchef, Årets Souschef, vores brunvigerdessert er nomineret som Årets Dessert & til sidst er vi nomineret som Årets Restaurant. Vi afholder derfor en hel eksklusiv aften for begrænsede antal gæster.

Aftenen byder på bl.a.

Aperitif
Menu
Vinmenu
Overraskelser
Kaffe/the & sødt
Latenight drink I baren

Vær´med til en aften, hvor der laves en masse af Pasfalls yndlingsretter, tilpasset med de skønneste vine & støt os på en spændende aften.

Kåringen af de nominerede sker ved Gallaaftenen i oktober 2019.

Kr. 1998,-
Lørdag d. 28. september kl. 19.00

PASFALL & Venner

Thomas Pasfall, Paul Cunningham, hemmelige gæster & Jacob De Neergaard samles igen til "Pasfall & Venner", hvor vi kan garantere alt fra kokkenes egne livretter til ærlig underholdning hele aftenen igennem.
Vennerne tryller denne aften hver deres dejlige retter og forkæler Jer med smagsoplevelser udover det sædvanlige. Pasfalls sommelier vil sørge for at de hel rigtige vine er sammensat til at give aftenen det hel sidste "touch."

Bobler, menu, vinmenu, kaffe/the & petit four inkluderet i aftenens arrangement.

Kr. 1.998,-
Fredag d. 25. oktober 2019 kl. 19.00

Pasfall inviterer Kenneth Hansen - Verdens bedste kok!

Kenneth Hansen vandt ved årets Bocuse d´Or & blev verdens bedste kok 2019. Kenneth stod sin tid i lære som kok hos Thomas Pasfall & de to mødes igen og vil lave en formidabel aften for vores gæster.

Kenneth har i dag Svinkløv Badehotel sammen med sin hustru, herfra vil han vise nogle af sine nye retter, men de to kokke vil også fortrylle Jer med deres klassikere.
Velkomst, skønne snacks & hapsere
Menu & vinmenu tilpasset i samarbejde med vores sommelier.
Kaffe/the & petit four

En aften udover det sædvanlige!

Kr. 1898,-
2019
Hjemme hos Jer!

Private Dining

Oplev en ekstraordinær middag, hvor ambitionsniveauet er tårnhøjt, personalet er yderst professionelt og maden er i en klasse for sig selv. Dette er sublim kogekunst, der blander kraften fra det franske med elegancen fra det nordiske. En helstøbt oplevelse med det bedste fra Pasfalls univers. Læn jer tilbage og nyd en fantastisk gastronomisk oplevelse. Når selskabet sidder til bords, præsenterer og serverer kokken hver enkelte ret. Er du den nysgerrige type, kan du gribe denne mulighed for at vide mere om tilberedningsmetoder og kokkens madunivers. Restaurant Pasfall tager sig af alt det kedelige, som afrydning og opvask, mens du kan læne dig tilbage og fokusere på dine gæster. Kokken takker af efter at have gjort køkkenet pænt og rent, og I kan fortsætte med at nyde hinandens selskab.

Fra kr. 1198,- pr. person v/ min. 10 cov.
Fredag d. 22. nov & 6. dec. kl. 19.00-01.00

Julefrokost 2019

Skal I med til årets julefrokost?
Hos Pasfall holder vi en fantastisk julefest med masser af dejlig klassisk julemad men også med et twist af PASFALL.
Nyd en dejlig middag med Jeres venner og kolleger.

Når vores DJ spiller op til dans, åbner vores bar op med sprøde cocktails & kolde øl.
Vi slutter aftenen med varm suppe & hjemmebagt brød.
Musik fra ca. kl. 21.00-00.30
Natmad ca. kl. 00.30
*Prisen er uden drikkevarer

*Kr. 695,-

Information & bestilling

"Det med småt"

Bekræftelsen er bindende til og med to uger før arrangementets afholdelse. Man skal forvente at arrangementerne vil blive afholdt ved 8-mands borde. Der kan desværre ikke ved særlige arrangementer tages forbehold for diverse allergener. Oplysning om dette ved reservationsforespørgsel.

Betaling

Ved de fleste arrangementer afregnes der ved reservation et depositum på kr. 500,- pr. gæst. Depositum fratrækkes den endelige afregning.

Efterfølgende afregnes det resterende beløb 14 dage før arrangementet afholdes. Dette betales direkte i restauranten, via MobilePay eller kontooverførsel. Jv faktura.

Det fulde beløb for arrangement vil blive opkrævet 14 dage før arrangement og tilbagebetales ikke. Udeblivelse eller afbestilling mindre end 14 dage før: Det fulde beløb for arrangementet vil blive opkrævet.

Ved betaling med creditcards trækkes automatisk et gebyr.

Reservationer kan altid videregives til andre gæster, hvis oplyst til Restaurant Pasfall.

Scroll to Top