

Thomas Pasfall

Take-Away

Gavekort

Vine

Selskab
Selskaber
Thomas Pasfall
Rejsen fra kokkeelev ved Bygholm Parkhotel i Horsens til Årets Kok i 2000, videre til en optagelse i Michelin Nordic Guide 2016, 2017 & 2018 understøtter det imponerende CV, som Thomas Pasfall har med sig.

Velkommen
Hos Restaurant PASFALL sætter vi velsmag og afslappende atmosfære over alt andet.
Vi byder velkommen både til frokost & aften, samt ved større selskaber & arrangementer.
Dybt forankret i årstidens råvarer og en stolthed af Fynbo er det ikke uden grund, at Restaurant PASFALL har været optaget i Michelin Guiden siden 2016.
Det handler om smag, nydelse og nærvær.

Menuer

Thomas Pasfall

Take-Away

Gavekort

Vine

Selskab
Thomas Pasfalls Take-Away
Selskaber
Thomas Pasfall
Rejsen fra kokkeelev ved Bygholm Parkhotel i Horsens til Årets Kok i 2000, videre til en optagelse i Michelin Nordic Guide 2016, 2017 & 2018 understøtter det imponerende CV, som Thomas Pasfall har med sig.

Thomas Pasfall Catering
Vores cateringafdeling arbejder med de allerbedste fynske råvarer.
Vi hjælper med alt fra konfirmationer - firmafester - julefrokoster - fødselsdage - receptioner - mindre private fester samt store events. Der kan lige nu også bestilles mad ud af huset som take-away til mindre antal gæster.

Arrangementer
Glæd dine medarbejdere, familie eller venner med oplevelser hos
Restaurant PASFALL.
Følg med her på siden for kommende arrangementer. Der vil snart blive åbnet op for vores egen side, hvor du direkte kan booke pladser & take-away med betalingslink. MEGA SMART!
Pasfall, Foged & Møller
Lørdag d. 28. oktober 2023 kl.19.00
Thomas Pasfall, Marc Foged & Nicolaj Møller samles til kokkenes egne livretter. En menu med "Gamle Pasfall klassikere med et twist", vil blive sat sammen med skønne retter fra de to dygtige herre.
Vi byder igen velkommen til Marc Foged, som er kåret som “Årets Kok” & tidligere Pasfall medlem i vores kokketeam.
VELKOMMEN TILBAGE!
En ny vennekok af huset & absolut en stærk spiller i køkkenet, Nicolaj Møller, Han har haft 6 år som køkkenchef, på den anerkendte gourmet restaurant Treetop. Her har Nicolaj vundet en masse prestigefyldte priser og blevet kåret til årets unge kokketalent i White guide.
2023 blev så året hvor han valgte at gå selvstændig med sin egen virksomhed, AYA.
AYA tilbyder eksklusive private dinings, rundt i hele landet.
Pasfalls sommelier vil sørge for at de hel rigtige vine er sammensat til at give aftenen det sidste "touch." Vi glæder os!
Der er mulighed for at nyde lidt god musik & cocktails i baren efter arrangementet.
Bobler, menu, vinmenu, kaffe/the & petit four inkluderet i aftenens arrangement.
Arrangementet afholdes i Restaurant Pasfall - Brandts Passage 31 - 5000 Odense C
* Man skal forvente at sidde ved 6-8 mands borde :) er I et større hold kan dette sagtens gøres, så I sidder samlet, blot skriv en note i bestillingen.
* Der er desværre ikke mulighed for at tage hensyn til særlige allergener eller ønsker denne aften.
Pasfall & Venner anno 2023
Lørdag d. 16. september kl.18.00
Thomas Pasfall, Paul Cunningham & Jakob de Neergaard samles igen til "Pasfall & Venner", hvor vi kan garantere alt fra kokkenes egne livretter til ærlig underholdning hele aftenen igennem.
Herudover besøger Pasfalls gode ven Per Thøstesen fra Bistro Boheme os også denne skønne aften & er med til at forkæle Jer!
Vennerne tryller denne aften hver deres dejlige retter og forkæler Jer med smagsoplevelser udover det sædvanlige.
Pasfalls sommelier vil sørge for at de hel rigtige vine er sammensat til at give aftenen det sidste "touch."
Der er mulighed for at nyde lidt god musik & cocktails i baren efter arrangementet.
Bobler, menu, vinmenu, kaffe/the & petit four inkluderet i aftenens arrangement.
Arrangementet afholdes i Restaurant Pasfall - Taffelanden 1. sal. Brandts Passage 31 - 5000 Odense C
* Man skal forvente at sidde ved 6-10 mands borde :)
* Der er desværre ikke mulighed for at tage hensyn til særlige allergener eller ønsker denne aften
Private Dining
Oplev en ekstraordinær middag, hvor ambitionsniveauet er tårnhøjt, personalet er yderst professionelt og maden er i en klasse for sig selv. Dette er sublim kogekunst, der blander kraften fra det franske med elegancen fra det nordiske. En helstøbt oplevelse med det bedste fra Pasfalls univers. Læn jer tilbage og nyd en fantastisk gastronomisk oplevelse. Når selskabet sidder til bords, præsenterer og serverer kokken hver enkelte ret. Er du den nysgerrige type, kan du gribe denne mulighed for at vide mere om tilberedningsmetoder og kokkens madunivers. Restaurant Pasfall tager sig af alt det kedelige, som afrydning og opvask, mens du kan læne dig tilbage og fokusere på dine gæster. Kokken takker af efter at have gjort køkkenet pænt og rent, og I kan fortsætte med at nyde hinandens selskab.
Fra kr. 1198,- pr. person v/ min. 10 cov.Information & bestilling
Bestil her!!!
http://shop.pasfall.dk eller send en mail på info@thomaspasfall.dk
"Det med småt"
Bekræftelsen er bindende til og med to uger før arrangementets afholdelse. Man skal forvente at arrangementerne vil blive afholdt ved 6 til 10-mands borde. Der kan desværre ikke ved særlige arrangementer tages forbehold for diverse allergener. Oplysning om dette ved reservationsforespørgsel.
Betaling
Ved de fleste arrangementer afregnes der ved reservation det fulde beløb. Dette betales direkte i restauranten, via MobilePay eller kontooverførsel. Jv faktura. Man kan bestille sine pladser på vores shop: http://shop.pasfall.dk
Udeblivelse eller afbestilling mindre end 14 dage før: Det fulde beløb for arrangementet vil blive opkrævet.
Ved betaling med creditcards trækkes automatisk et gebyr.
Reservationer kan altid videregives til andre gæster, hvis oplyst til Restaurant Pasfall.
Kontakt
Restaurant PASFALL
Brandts Passage 31
5000 Odense C


Private Dining
Oplev en ekstraordinær middag, hvor ambitionsniveauet er tårnhøjt, personalet er yderst professionelt og maden er i en klasse for sig selv. Dette er sublim kogekunst, der blander kraften fra det franske med elegancen fra det nordiske. En helstøbt oplevelse med det bedste fra Pasfalls univers. Læn jer tilbage og nyd en fantastisk gastronomisk oplevelse. Når selskabet sidder til bords, præsenterer og serverer kokken hver enkelte ret. Er du den nysgerrige type, kan du gribe denne mulighed for at vide mere om tilberedningsmetoder og kokkens madunivers. Restaurant Pasfall tager sig af alt det kedelige, som afrydning og opvask, mens du kan læne dig tilbage og fokusere på dine gæster. Kokken takker af efter at have gjort køkkenet pænt og rent, og I kan fortsætte med at nyde hinandens selskab.

Årets frokostrestaurant
Bent Christensen og Den Danske Spiseguide har kåret os til "Årets Frokostrestaurant". Se med på deres hjemmeside for meget mere om alle de gode madoplevelser & anmeldelser.

The Michelin Guide 2021
For 6. år i træk er vi at finde i den lille røde bog. Vi glæder os til at byde velkommen til dem der måtte finde deres vej til Hjertet af Odense. Læs lidt fra guiden her https://guide.michelin.com/en/southern-denmark/odense/restaurant/pasfall

The Michelin Guide 2020
For 5. år i træk er vi at finde i den lille røde bog. Vi glæder os til at byde velkommen til dem der måtte finde deres vej til Hjertet af Odense. Læs lidt fra guiden her https://guide.michelin.com/en/southern-denmark/odense/restaurant/pasfall

The Michelin Guide 2019
I 2019 kan vi for 4. år i træk være stolte af at være "recommended" i Michelin Nordic Guide. I vores restaurant kan I nu se det fine skilt, som vi netop har modtaget fra Guide De Michelin.
Læs meget mere om guiden på Michelin.dk

The Michelin Guide 2018
I 2018 kan vi for 3. år i træk være stolte af at være "recommended" i Michelin Nordic Guide. I vores restaurant kan I nu se det fine skilt, som vi netop har modtaget fra Guide De Michelin.
Læs meget mere om guiden på Michelin.dk

The Michelin Guide 2017
Restaurant PASFALL er stolte af, at være recommended i Michelin Nordic Guide 2017.
Læs meget mere om guiden på Michelin.dk

The Michelin Guide 2016
Det er en stor livsglæde og fornøjelse for Thomas Pasfall & teamet at betjene Jer i hjertet af Odense.
Den flid, den ambition, det talent, som Thomas har, har gjort at vi er blevet så beriget at efter kun 2½ år på Restaurant PASFALL , har Michelin Guiden optaget os i deres nordiske guide. Dette kunne vi ikke gøre uden hele holdet bag Restaurant PASFALL.
Det er fantastisk! Vi er meget stolte! Og som Thomas siger ”det er ovenikøbet min torsk, der er på guidens forside og det er da fedt”

Wine Spectator’s 2017
Med stolthed er PASFALL igen i år blevet en del af
Wine Spectator’s 2017 Best of Award of Excellence
"Typically offering 350 or more selections, these restaurants are destinations for serious wine lovers, showing a deep commitment to wine, both in the cellar and through their service team."
Læs meget mere om prisen på: https://restaurants.winespectator.com/article/40134/about-the-award-levels

Wine Spectator
Vi er ydmyge & stolte modtagere af Wine Spectators Best Award of Exellence, som er blevet os tildelt Juli 2016.
https://restaurants.winespectator.com/restaurant/3465/restaurant-pasfall

Videoer
"Nem Mad Med Pasfall er en serie af videoer, hvor Thomas Pasfall tager dig igennem hans måde at tilberede danske klassikere på, på den simple måde. Følg Fyens.dk på YouTube eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og forbliv opdateret.
